Nyheter

Studio updates.

RUMRUM UPPDATERAR SWEDBANKSTADION FÖR MFF

Som sanna malmöbor är vi otroligt stolta över att vi fått uppdraget att uppdatera Swedbankstadion för Sveriges bästa fotbollslag – MFF. Under senaste halvåret har vi sparkat igång uppdateringen av de publika ytorna så som supportertorget, klubbstolsgångar och restaurang 1910. Vi har jobbat hårt och gjort allt för att få till den himmelsblåa andan till den Allsvenska starten 2015. Förutom supportertorget och påbörjade klubbstolsgångar står nu även hederslogen och Fredriks Magnussons otroliga målningar i trappuppgångarna mot supportertorget klara. Parallellt med arenans uppfräschning kommer nästa stora utmaning, att inreda MFF´s kontor. Här satsar vi på att skapa en sportig look som får varje anställd att känna sig lika hemma som spelarna på fotbollsplanen. För oss handlar det om att utmana gränserna och skapa ett riktigt vinnar-DNA, ända in i kontorslokalerna!

Madde Swärdh