Nyheter

Studio updates.

POP UP SHOP BY RUMRUM

PopUp_Rumrum.jpg

Gott folk,

Som ni säkert redan sett på vår Instagram har vi nu flyttat in på vårt nya kontor som ligger inte mer än ett stenkast från vår gamla lokal. MEN, vi släpper vi inte taget om den gamla lokalen riktigt än, utan där kommer vi i fyra veckor från och med den 27/10 till 19/11 öppna upp en tillfällig POP UP SHOP.

Här säljer vi ut de möbler som tidigare stått på vårt kontor tillsammans med en mängd andra utställningsmöbler. Vi säljer givetvis ut allt till nedsatta priser! Ni kommer att hitta möbler, stora som små, från varumärken som HAY, Magis, Muuto, Tom Dixon och Flos! Vi hoppas på att fylla på med varor under dessa fyra veckor men var snabba om ni vill fynda dem bästa godbitarna!

Håll koll på oss via vårt Instagramkonto: rumrumpopup, där kan ni hålla er uppdaterade med events och annat kul som vi planerat för. Ni hittar oss en våning upp på Södra Tullgatan 1, ONS-FRE 12-18 (27/10 håller vi öppet till 20), LÖR: 12-16.

Vi ses!