Nyheter

Studio updates.

Findus väljer Rumrum

Ett av Sveriges mest kända varumärken som nått de flesta svenska hem ända in på tallriken har valt Rumrum för sitt nya inredningskoncept. I början av nästa år flyttar huvudkontoret från Bjuv till Malmö och vi på Rumrum är stolta över att ha fått förtroendet att skapa inredningskonceptet för det nya kontoret.

Findus rötter i den skånska myllan och det kontinuerliga arbetet mot en grönare mat på tallriken har satt grunden för inredningskonceptet. Faluröda ladugårdar, jordiga toner, raps- och ärtfält kombineras med den bekanta Findus-röda färgen som genomsyrar hela kontoret. Det kommer att bli ett modernt kontor som andas både jord och nytänk – en kombination som känns helt rätt i tiden.

På gatuplan inreds även Findus provkök som kommer vara helt synlig för alla förbipasserande. Inredningskonceptet går i samma stil som kontoret men med en mer ruff känsla. Restaurangköket möter landet i storstan helt enkelt!

Robert Nilsson