Nyheter

Studio updates.

GRATTIS TILL NYA KONTORET, MFF!

MFF-Kontor_Nyhet-1-820x400.jpg

Som äkta Malmöiter är vi glada över att fått vara med och skapa MFF’s nya kontor på Swedbank Stadion. Under det senaste åren har vi varit igång med att uppdatera olika delar av stadion i etapper och nu har turen kommit till MFF’s kontor!

Med SM-guldet i händerna får kontoret nu avsluta året i en totalt nyrenoverad miljö där inredningen speglar företagets arbete ända in i minsta detalj.

Inredningen har ett genomgående sportigt och fräscht uttryck där den bekanta himmelsblå färgen ligger till grund tillsammans med kompletterande färger i MFF’s grafiska profil. Genom hela kontoret sträcker sig en löpbana av ”gräs” som stärker det sportiga uttrycket och känslan av att befinna sig på en arena. Det är helt klart ett kontor för Allsvenska vinnare!

Robert NilssonMalmö FF