Nyheter

Studio updates.

RÖSTA PÅ RUMRUM TILL SVERIGES SNYGGASTE KONTOR 2017!

Rumrum_MFF2017-7.jpg

I år är vi med och tävlar om titeln "Sveriges snyggaste kontor 2017" med Malmö FF´s kontor som bidrag - så se till att gå in och rösta på oss! 

Motiveringen lyder som följer:

"Rumrum fick det stolta förtroendet att inreda kontoret där den administrativa delen av Malmö FF arbetar. Det totalrenoverade kontoret andas både sport och fotboll på en seriös nivå, och har stärkt den så viktiga lagsammanhållningen i gruppen. Givna färger som himmelsblått, vitt och gräsgrönt präglar kontoret in i minsta detalj. Genom hela kontoret sträcker sig dessutom en löpbana av ”gräs” som stärker det sportiga uttrycket och känslan av att befinna sig på hemmaarenan. 

Steget från idrottsförening till det medelstora företag som vi är jämförbart med idag är inte alltid så lätt, men äntligen har vi fått ett kontor anpassat för svenska mästare som vi stolt visar upp, och som matchar det vi presterar på fotbollsplan."

 

Vi är otroligt stolta och glada över att vara med och tävla, framför allt med Malmö FF som bidrag!

 

Frida A Nerme