Nyheter

Studio updates.

RUMRUM FIRAR 20 ÅR MED NY MÖBELBUTIK

Skärmavbild 2017-09-26 kl. 16.15.38.png

Rumrum grundades 1997 som en möbelbutik genom ett genuint möbelintresse. Sedan dess har företaget bytt skepnad och drivs idag som inredningsbyrån Rumrum Interior och tagit allt större plats i Öresundsregionen. Idag har företaget stora kunder bakom sig som MFF, Findus, Oatly, Restaurant Sture och Nationalencyklopedin vilket har öppnat upp spännande möjligheter inför framtiden. Till hösten fyller Rumrum 20 år vilket grundarna, Nicklas Jansson och Magnus Andersson, har valt att fira ordentligt genom att öppna möbelbutiken Objects by Rumrum. 

- Vår stora kärlek till möbler har gjort att vi aldrig riktigt har kunnat släppa tanken om att öppna butik igen. Den har legat och grott där länge nog, nu är det dags att göra något av det. Objects by Rumrum ger oss utlopp för att kunna arbeta på ett mer frigörande sätt där vi själv får bestämma och välja ut våra godbitar. Vi vill verkligen skapa en scen som vi känner saknas i Malmö inom möbelbranschen. Vi tänker internationellt där butiken inte bara är en butik utan en upplevelse för kunden som vi vill ska vara levande och under ständig förändring. Butiken kommer även fungera som en plattform för event och releaser.

Nicklas och Magnus berättar att de vill ta köpupplevelsen till en ny nivå med Objects by Rumrum och utmana det traditionella sättet att handla på. 

- Vi kommer sälja högkvalitativa möbler och belysning men även mindre objekt som böcker, dofter och inredningsprylar. Förutom de möbler som finns i butiken kommer vi i stort sätt sälja alla möbler från de varumärken vi representerar - på så sätt är vi ett möbelmäkleri. Som kund ska du kunna komma in till oss och känna och klämma på material- och tygprover och utifrån detta beställa din drömsoffa, fåtölj eller köksbord. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en riktigt bra service där vår personal verkligen är kunnig och kan hjälpa kunderna att göra sitt möbelval på bästa sätt. 

Precis så som Rumrum Interior beskriver sitt sätt att arbeta på, att vara personliga och med stor erfarenhet hjälpa sina kunder hela vägen fram, ska även butiken fungera. Objects by Rumrum erbjuder en bred bas av gamla klassiker blandat med de senaste och trendigaste varumärkena som alla är noga utvalda av teamet på Rumrum. Några av varumärkena som är representerade i butiken är Flos, Frama, &Tradition, Kasthall, HAY, New Works, Fritz Hansen, Pulpo, MA/U, Muuto och Moooi mf. 

 

Håll ögonen öppna för mer information och öppningsdatum!

 

Södra Tullgatan 1, Malmö  I www.objectsbyrumrum.se

 

Frida A Nerme