RR_Tape_02.jpg

Om oss + Tjänster

 

Ett rum
från två håll

 

Det finns två viktiga tillstånd som vi vill uppnå ett inredningsuppdrag: välbefinnande och effektivitet. Mjukt och hårt — båda är lika önskvärda resultat. Båda är också fokus för vårt arbete liksom för ditt. I vår värld klarar sig den ena inte utan den andra.

Med hjälp av rätt möbler kan vi skapa förutsättningar för effektiva möten. Något som medför ökad tillfredsställelse hos alla inblandade. På samma sätt kan vi också med hjälp av rätt inredning öka en individs trivsel, som i sin tur gör att de effektivare kan utföra sitt jobb.

För oss innebär ett uppdrag alltid båda perspektiven — från hur vi ser på vår egen företagskultur och hur ett samarbete med oss ska kännas till hur vi arbetar fram slutprodukten.

 
 

Konsten att få
alla att växa

 

Att paketera ditt företags identitet måste ha en tydlig målbild — att få dig att växa. Varför är det så viktigt?

Om ditt företag ska växa behöver också var och en i företaget få blomstra och utvecklas. När man lyckas skapa välbefinnande händer något magiskt med människor. Det finns nämligen en stark koppling mellan hur människor mår och effektivitet — oavsett om det handlar om produktion eller försäljning.

Att ge kraft och energi åt rummet är att ge kraft och energi till människorna i det. 

 
 

Från dröm
till champagnekork

 

Allt vi gör har sitt ursprung i ett stort möbelintresse. Ett intresse som växte till en passion, som öppnade portarna till en möbelbutik, utvecklade en egen möbelserie och som till slut skapade den inredningsbyrå vi driver idag.

Vi har hetat Rumrum från början, men det är resan som har gjort oss till det vi är, som har lärt oss allt om varenda handtag, glasvägg och skruv. Men också om olika affärsverksamheter och människors behov. Vi vet vilka möbler som är viktigast, vilka detaljer som bara kan vara på ett enda sätt för att nå målet — men också vilka lösningar som har ett alternativ.  Det gör att vi kan ta ansvar för helheten, för att kvalitet och budget håller varandra i händerna hela vägen. Ända fram till inflyttningsfesten.

Det är det som är grejen med oss. Det är det som är Rumrum. 

 
 

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS