Standard

Under slutet av våren 2019 började framtagningen av ett nytt koncept för en restaurang i två våningsplan, på Hansakompaniet, mitt i Malmö. Vi ville skapa en klassisk, tidlös restaurang med elegans i sann Hansa-anda. Tanken är att restaurangen på entréplan ska ha en lättare bistro-/cafékänsla som återspeglas i menyn där du exempelvis kan beställa smörrebröd och ett glas cava medan du iakttar flödet av förbipasserande människor på köpcentret. Fem grundstenar - vitt kakel, massiv ek, metall i form av mässing och krom, Carrara och läder - genomsyrar uttrycket i restaurangen och skapar tillsammans balans i det tidlösa uttryck vi eftersträvat i konceptet. Restaurangen på nedre plan präglas av ett möte mellan delikatessbutik och kvällsbetonad bistrorestaurang där du under en längre sittning kan avnjuta en meny av smakupplevelser. Likväl är det en lunchrestaurang där du kan fly vardagsrusningen på gatuplan och ta en snabb lunch i en mer stillsam, avskild miljö en trappa ner och efteråt kanske köpa med dig chark, ost och närproducerade råvaror från delikatessen. Materialen från entréplan fortsätter här med undantag för mässingen som ersätts av svärtad metall och rostfritt stål för att skapa en råare, mer nedtonad känsla i källaren i motsats till entréplan.

Standard-BV-2-Web.jpg
Standard-BV-9188-Web.jpg
Standard-BV-9175-Web.jpg
EN AVSKILD MILJÖ EN TRAPPA NER OCH EFTERÅT KAN DU KÖPA MED DIG CHARK, OST OCH NÄRPRODUCERADE RÅVAROR FRÅN DELIKATESSEN.

EN AVSKILD MILJÖ EN TRAPPA NER OCH EFTERÅT KAN DU KÖPA MED DIG CHARK, OST OCH NÄRPRODUCERADE RÅVAROR FRÅN DELIKATESSEN.

Standard-EP-9120-Web.jpg
Standard-EP-9199-Web.jpg
Standard-EP-C-Web.jpg
Standard-EP-S-Web.jpg
Standard-EP-S2-Web.jpg